Casu Media | Sterk in het ontwikkelen van interactieve video
3317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3317,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

Interactieve Video

Een interactieve video bevat allerlei verschillende interactieve elementen die in de video kan worden toegevoegd. Elke video kan interactief geproduceerd worden, met onbeperkt aantal interactieve elementen. Met interactieve video wordt er met de kijker een tweerichtingsgesprek opgezet. Dit zorgt voor een sterkere verbintenis in de content ervaring.
laptop frame
hero image

Arigato Sushi

Op een video wall in het Arigato Sushi restaurant worden interactieve video’s getoond. De bezoeker wordt middels de video’s geïnformeerd en verleidt over producten en aanbiedingen. De interactieve video zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnspireerd

Wordt geïnformeerd

Wordt verleid

Meer Info

Short Stay Group

Interactieve data visualisatie. Het concept laat in real-time zien welke appartementen zijn gebooked met de bijbehorende informatie over de booker, prijs, hoeveel personen, locatie en welke tijd etc. De interactieve video zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnformeerd

Wordt getriggerd

Geboeid blijft

Meer Info
INTERACTIEVE VIDEO

Enkele Facts!

Interactieve Video

51.9%

51.9% van de wereldwijde marketing professionals vinden video het type content met de beste ROI (return on investment).

1.81x

De video-kijkende online-shoppers zijn 1.81x meer bereidt om het product of dienst te kopen dan de niet kijkers.

Video

Het gebruik van het woord ‘video’ in het email onderwerp verhoogt de open rates met 19%, klickratio met 65% en vermindert unsubscribers met 26%.

74%

74% van al het internet verkeer zal in 2017 video zijn.

call to action image

Overtuigd!

Laten we starten met de interactive journey!

Neem contact op!