Casu Media | Sterk in het ontwikkelen van interactieve advertentie
3315
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3315,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

Interactieve Advertentie

Interactieve advertenties, ook wel Rich Media Banners genoemd, maken gebruik van interactiviteit en multimedia. Dit zorgt voor een verbeterde online ervaring bij de gebruiker. Ze trekken de aandacht en vallen op tussen de veelheid aan online advertenties op het internet. Doordat de technologie nog steeds in ontwikkeling is, worden de Rich Media Banners steeds geavanceerder. Doordat de online merkherkenning steeds belangrijker wordt, is de behoefte naar Interactieve Advertenties groter.
laptop frame
hero image

Voetbal International

Voor het 50 jarige bestaan van Voetbal International geeft VI 25 x 2 trips naar FC Barcelona. Met een interactieve introductie wordt de bezoeker getriggerd om deel te nemen aan de actie. Door deel te nemen aan de actie word de bezoeker doorgestuurd naar de Win sectie. In deze omgeving wordt de bezoeker gevraagd om zijn of haar gegevens in te vullen. De interactieve advertentie zorgt dat de gebruiker:

Een verbeterde online ervaring heeft

Aandacht trekt

Een reactie uitlokt

Show me!

Witte Reus

Voor het 50 jarige bestaan van Witte Reus kan de bezoeker een trip winnen. Met de interactieve advertentie wordt de bezoeker getriggerd om het spel te spelen en/of de aanbieding bij de Albert Heijn te kopen. De interactieve advertentie zorgt dat de gebruiker:

Een verbeterde online ervaring heeft

Aandacht trekt

Een reactie uitlokt

Show me!
INTERACTIEVE ADVERTENTIE

Enkele Facts!

Interactieve Advertentie

62%

Interactieve advertenties kosten 62% minder dan traditionele advertenties.

3x

Interactieve advertenties creëren 3x meer leads op elke euro die gespendeerd wordt.

53%

53% van de marketeers vinden dat het creëren van content de meest effectieve SEO tactiek is.

Online

De gemiddelde persoon spendeert meer tijd online dan het gebruik van TV en alle andere media (krant, tijdschrift etc.)

call to action image

Overtuigd!

Laten we starten met de interactive journey!

Neem contact op!