Casu Media | Sterk in het ontwikkelen van interactieve producten
3175
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3175,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

Interactieve Producten

Content marketing heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen, steeds meer organisaties en merken produceren elk jaar steeds meer content. Elke dag worden er 27 miljoen verschillende soorten ‘content’ online geshared. Door al deze content wordt het moeilijker om de doelgroep te bereiken met als gevolg dat de doelgroep minder betrokken is. Interactieve content zorgt dat de doelgroep op een innovatieve manier betrokken wordt. De bezoeker blijft in contact met het bedrijf of merk.
laptop frame
hero image

Interactief Digitaal Magazine

Een interactief digitaal magazine (brochure, nieuwsbrief, folder, catalogus etc.) vormt een full-screen, visueel aantrekkelijke, interactieve beleving, waarin inspiratie voorop staat. Het interactieve digitale magazine zorgt dat de gebruiker:

Nieuwsgierig wordt

Wordt verleid tot Actie

Emotionele band opbouwt

Naar Digitale Magazines

Interactieve Website / Webshop / Platform

Een interactieve website, webshop en platform zorgt dat de bezoekers actief bezig zijn met de website, waardoor de bezoekers positieve associaties met het bedrijf krijgen. De bezoeker zal sneller producten of diensten afnemen en vaker terugkeren naar de website. De interactieve website zorgt dat de gebruiker:

Actief blijft

Positief gevoel krijgt

Vaker terug keert

Naar Websites

Interactieve Lookbook

Een Lookbook zorgt voor een intense ervaring. Door het inzetten van een Lookbook creëer je een uniek gevoel en meer merkbeleving. De bezoeker wordt geïnspireerd en zet aan tot een samenwerking. Het interactieve LookBook zorgt dat de gebruiker:

Intense ervaring beleeft

Wordt geïnspireerd

Leidt tot samenwerking

Naar LookBook

Interactieve Advertentie

Een interactieve advertentie zorgt voor een verbeterde online ervaring bij de bezoeker. De advertentie trekt de aandacht en lokt een reactie uit. Het geeft de conversie een boost. De interactieve advertentie zorgt dat de gebruiker:

Verbeterde online ervaring heeft

Aandacht trekt

Een reactie uitlokt

Naar Advertenties / Flyers

Interactieve Video

Met een interactieve video wordt de betrokkenheid van de bezoeker vergroot. De kijker wordt een actieve deelnemer en blijft geboeid doordat de bezoeker zelf keuzes kan maken. Interactieve video’s worden langer, vaker en beter bekeken. De interactieve video zorgt dat de gebruiker:

Wordt betrokken

Actief deelneemt

Geboeid blijft

Naar Videos

Interactieve Storytelling

Met interactieve storytelling wordt de belangrijkste onderdelen van het verhaal onderstreept. Visuals kunnen beelden tot leven brengen, belangrijke elementen benadrukken en bijzondere context toevoegen die niet afleidt van het verhaal. Dit levert sterke betrokkenheid bij de organisatie of merk op. Interactieve storytelling zorgt dat de gebruiker:

Wordt betrokken

Wordt verleid tot actie

Creëert beleving

Naar Storytelling

Interactieve Infographic

Met interactieve infographic wordt de data op een boeiende en met aantrekkelijke visuals gepresenteerd. Het toevoegen van interactiviteit aan een infographic zorgt ervoor dat de informatie langer blijft hangen bij de doelgroep. De interactieve infographic zorgt dat de gebruiker:

De informatie langer blijft hangen

De data begrijpt

Actief deelneemt

Naar Infographic

Interactieve Report | Jaarverslag | Whitepaper

Een interactieve report, jaarverslag en/of whitepaper vergroot de betrokkenheid bij de lezers. Ze leveren toegevoegde waarde en genereren leads. Je reikt de gebruikers een rijkere, relevante oplossing aan. De interactieve report zorgt dat de gebruiker:

Wordt betrokken

Geboeid blijft

Genereert Leads

Naar Report / Jaarverslag

Interactieve Games

Interactief leren in speelvormen is een nieuwe leermethodiek, waarbij personen zich meer betrokken en prettiger voelen. Via games kunnen de gebruikers de informatie tot zich nemen. Grote kans dat de gebruiker de informatie blijft herinneren. De interactieve games zorgt dat de gebruiker:

Betrokken voelt

Prettiger voelt

Meer plezier beleeft

Naar Games

Interactieve Tests

Met Interactieve tests kun je eenvoudig gegevens verzamelen over de doelgroep. Zo kun je gemakkelijk inzicht krijgen in de behoeftes van de doelgroep. Dergelijke tests kunnen vele vormen aannemen. De interactieve test zorgt voor:

Meer aandacht

Meer inzicht

Meer interactie

Naar Test

Interactieve Visual Content / Social Media

Het toevoegen van interactieve visual content op social media is de sleutel tot het versterken van merkherkenning en binding. Je creëert unieke onderscheidende content, die de aandacht trekt tussen alle andere posts. De interactieve visual content op social media zorgt voor:

Meer merkherkenning

Meer binding

Valt op

Naar Visuele content

Interactieve Schermen

Mensen houden ervan om te voelen, interacten en ervaringen op te doen. De mogelijkheid om onderdeel van iets te zijn is veel sterker dan het lezen van statische content. Daarom zijn interactieve schermen zo waardevol voor de klantenservice en marketing. De schermen nodigen bezoekers uit om iets te beleven. De interactieve schermen zorgt dat de gebruiker:

Wordt verleid

Wordt aangetrokken

Creëert beleving

Naar Schermen
INTERACTIEVE PRODUCTEN
call to action image

Overtuigd!

Laten we starten met de interactive journey!

Neem contact op!