Casu Media | Sterk in het ontwikkelen van interactieve infographic
3321
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3321,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

Interactieve Infographic

De hedendaagse Infographics zijn niet meer statisch maar zijn juist rich, interactieve belevingen met animaties en video elementen. De interactiviteit laat bezoekers zelf de data verkennen. In sommige gevallen kan de bezoeker zelf de data toevoegen voor zijn eigen persoonlijke situatie.
INTERACTIEVE INFOGRAPHIC

Enkele Facts!

Interactieve Infographics.

38%

38% zeggen dat interactieve infographics sneller worden geshared dan statische infographics (17%).

65%

Wanneer mensen de informatie horen, zijn er hoogstwaarschijnlijk 10% die de informatie na 3 dagen nog kan herinneren. Maar wanneer een relevante afbeelding wordt gebruikt bij de informatie, zijn het 65% die de informatie na 3 dagen nog onthouden.

Afbeeldingen

Eye-tracking studies melden dat internet lezers meer aandacht besteden aan informatieve afbeeldingen. De lezers besteden meer tijd aan het kijken van de afbeelding dan het lezen van de text.

323%

Mensen die een route volgen aan de hand van text en illustraties zijn 323% beter onderweg dan mensen die de route volgen zonder illustraties.

call to action image

Overtuigd!

Laten we starten met de interactive journey!

Neem contact op!