Casu Media | Sterk in het ontwikkelen van interactieve games
3325
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3325,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

Interactieve Games

Games zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Of die nu op een speciale spelcomputer, een ipad of een smartphone worden gespeeld, games zijn en blijven voor veel mensen een leuke bezigheid. Ook in de wereld van de games wordt interactiviteit steeds belangrijker. Denk maar aan virtuele werelden. Maar ook games in de vorm van leerelementen worden in het dagelijks leven al regelmatig gebruikt.

Interactieve Speelelement

Met het interactieve speelelement kan de bezoeker op zoek gaan naar de locaties waar de DJ gaat draaien. Eenmaal de locatie gevonden heeft de bezoeker de mogelijkheid om een ticket voor het evenement te kopen. Het speelelement zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnformeerd

Plezier beleeft

Actief bezig is

Meer Info
INTERACTIEVE GAMES

Enkele Facts!

Interactieve Games

39%

39% van de regelmatige gamers spelen social games.

93%

93% zeggen dat interactieve content zeer effectief is voor het opleiden van de doelgroep.

79%

Als de leeromgeving op een game lijkt zijn 79% van de deelnemers (zowel cursisten en studenten) motiverend en productiever.

40%

40% van het telefoongebruik gaat op aan het spelen van games.

call to action image

Overtuigd!

Laten we starten met de interactive journey!

Neem contact op!