Casu Media | Sterk in het ontwikkelen van interactieve website
3306
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3306,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

Interactieve Website

Een van de meest belangrijke kwaliteiten van een goede website is interactiviteit. Een interactieve website geeft bezoekers mogelijkheden om deel te nemen. Websites worden steeds geavanceerder, de verwachtingspatronen van bezoekers veranderen. Web bezoekers verwachten op een zinvolle manier te interacten met de website. Wanneer bezoekers op een website krijgen wat ze willen zullen ze langer blijven hangen, komen ze vaker terug en willen ze de website delen op het internet. Interactieve websites stimuleren dit gedrag. Het is dus geen verassing dat de meest populaire websites zeer interactief zijn.
laptop frame
hero image

MostWare

De interactieve website van MostWare vertelt je alles waar het bedrijf voor staat. Op een interactieve manier worden de producten van het bedrijf gepresenteerd. Door middel van een Blog wil MostWare (potentiële) klanten informeren over de branche en hun kennis delen. De bezoeker kan middels de website gemakkelijk en snel in contact komen met het bedrijf. De interactieve website zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnformeerd

Positief gevoel krijgt

Vaker terug keert

Meer Info

Crisisplan Professionals

Crisisprofessional is een recruitment, assessment en coaching platform. Op de website kun je op zoek gaan naar een crisisprofessional of voor personen die juist op zoek zijn naar een baan in crisismanagement. De interactieve website zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnformeerd

Wordt betrokken

Wordt geïnspireerd

Meer Info

Casu Media Corporate

Op de corporate website van Casu Media wordt er meer verteld over het bedrijf. Hier kun je projecten en klanten van Casu Media terug vinden. De interactieve website zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnformeerd

Wordt geïnspireerd

Positief gevoel krijgt

Meer Info

Casu Media Landing

Op de landing pagina van Casu Media kun je op een interactieve manier ontdekken wat voor interactieve producten er worden aangeboden. De interactieve website zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnspireerd

Wordt verleid

Positief gevoel krijgt

Meer Info
INTERACTIEVE WEBSITE

Enkele Facts!

Interactieve Website

82%

Na het lezen van custom content krijgen 82% van de consumenten een positief gevoel over het bedrijf.

80%

80% vinden het fijn om het bedrijf te leren kennen door het lezen van custom content.

70%

70% vinden het eerder fijn om het bedrijf te leren kennen via een artikel dan via een advertentie.

70%

Na het inzetten van content marketing voelen 70% zich meer betrokken tot het bedrijf.

call to action image

Overtuigd!

Laten we starten met de interactive journey!

Neem contact op!