Casu Media | Sterk in het ontwikkelen van interactief digitaal magazine
3147
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3147,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

Interactief Digitaal Magazine

Interactieve digitale magazines, brochures, nieuwsbrieven, folders, catalogi en sales tools van Casu Media geven een full-screen, visueel aantrekkelijke, interactieve beleving, waarin inspiratie voorop staat. Een digitaal magazine maakt de gebruiker nieuwsgierig, zorgt dat de gebruiker actief blijft, verleidt de gebruiker tot actie en bouwt een emotionele band op. Kortom: de prikkelende en uitdagende inhoud verleidt de doelgroep tot het lezen van de boodschap. Daarmee wordt het imago versterkt en kweek je vertrouwen en loyaliteit.
laptop frame
hero image

TripSpiratie Travel Magazine

TripSpiratie is een interactieve inspirerende travel magazine. Tripspiratie neemt je mee naar je volgende bestemming. Nieuwe inspiratie, verfrissende impressies en voor je het weet zit je een paar uur vliegen verderop. Het interactieve digitale magazine zorgt dat de gebruiker:

Wordt geinspireerd

Wordt verleid

Aanzet tot actie

Naar TripSpiratie

UNESCO-IHE UPDATE Magazine

UNESCO-IHE’s online magazine UPDATE. Het magazine is gevuld met diverse artikelen, interviews, facts & figures over water gerelateerde onderwerpen en inspirerende mensen in de sector. Bedoeld voor collega’s, Alumni, Studenten en in-house partners. Het interactieve digitale magazine zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnformeerd

Wordt betrokken

Wordt geïnspireerd

Naar UNESCO-IHE UPDATE

Casu Media Style Magazine

Casu Style Magazine is een digitaal magazine dat wordt ingezet als nieuwsbrief. Casu Media lanceert 4x per jaar diverse edities. Het digitaal magazine zit boordevol informatie over interactieve content. Het interactieve digitale magazine zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnspireerd

Wordt geïnformeerd

Wordt betrokken

Naar Casu Style

BFLmag Magazine

BFLmag is een cross-platform redactionele, op beauty gerichte interactief digitaal magazine en een exclusief platform voor luxe merken. Het interactieve ontwerp, het gebruik van de nieuwste technieken en de online shopping mogelijkheden binnen de omgeving van het magazine, maken BFLmag onderscheidend en uniek. Het interactieve digitale magazine zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnspireerd

Wordt verleid

Aanzet tot actie

Naar BFLmag

Ajax iMagazine

Het Ajax iMagazine komt 6x per seizoen uit en is bedoeld voor iedereen die een band heeft met Ajax. Met het iMagazine is Ajax op zoek naar loyaliteit. Informerend, inspirerend en het merk Ajax op een slimme manier in de markt te zetten. De boodschap zo overbrengen dat de doelgroep geïnteresseerd blijft. Het interactieve digitale magazine zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnformeerd

Wordt betrokken

Wordt geïnspireerd

Naar Ajax iMagazine

Afrojack’s Magazine

Het interactieve magazine van Afrojack neemt je mee in de wereld van de DJ. Het magazine geeft je een kijkje in de wereld van de Dance muziek. Vraagt naar de mening van de fans en houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de DJ. Het interactieve digitale magazine zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnspireerd

Wordt betrokken

Wordt geïnformeerd

Naar AFROmag
INTERACTIEF DIGITAAL MAGAZINE

Enkele Facts!

Interactief Digitaal Magazine

20%

20% van de internet gebruikers spenderen tijd aan content.

Inspirerend

Goede content is nuttig, aangenaam en inspirerend!

50%

50% van de tablet bezitters hebben een grotere voorkeur voor het lezen van nieuws, magazines en boeken op een scherm dan op papier.

10m

Gemiddelde leestijd van een digitaal magazine is 10 minuten. De gemiddelde leestijd van een website is 4 minuten.

call to action image

Overtuigd!

Laten we starten met de interactive journey!

Neem contact op!