Casu Media | Sterk in het ontwikkelen van interactieve tests
3327
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3327,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

Interactieve Tests

Met behulp van interactieve tests kun je eenvoudig gegevens verzamelen van de doelgroep. Zo kun je gemakkelijk inzicht krijgen in de prospects. Dergelijke tests kunnen vele vormen aannemen. Quizen, Assessments, Polls, Enquêtes, ROI Calculators, Prijsvragen, Typetests, Stellingen en Brackets.

Typetest

Bij Interactieve typetests kunnen gebruikers deelnemen aan een test waarbij de uitkomst van de test bepaald wordt wat voor soort type je bent. In het voorbeeld kun je een typetest doen. Na het beantwoorden van de vragen krijg je een op maat gemaakt antwoord. De interactieve typetest zorgt dat de gebruiker:

Wordt geïnformeerd

Wordt betrokken

Inzicht krijgt

Show me

Stelling

Met een interactieve stelling wordt de gebruiker gevraagd naar haar mening. Bij het invullen van de mening wordt de uitkomst direct in real-time gepresenteerd. Je krijgt goed inzicht wat er speelt binnen de doelgroep. De interactieve stelling zorgt dat de gebruiker:

Wordt betrokken

Inzicht krijgt

Meer aandacht

Show me
INTERACTIEVE TESTS

Enkele Facts!

Interactieve Tests

54%

Met interactieve tests worden de click-throughs met 54% verhoogd.

6x

Met interactieve tests worden 6x meer vervolg-email campagnes geopend.

79%

Een 79% click-through rate en 56% Lead formulier voltooingspercentage.

30%

Een 30% click-through rate en 82% APP voltooingspercentage.

call to action image

Overtuigd!

Laten we starten met de interactive journey!

Neem contact op!