Casu Media Logo
Full service creative digital media bureau

CASU'S STORY

Casu Media is hét full-service creative digital media bureau. Casu Media ontwikkelt alles op het gebied van interactiviteit  op het web, mobiel en de fysieke wereld.

 

Casu Media staat voor interactief en draagt zorg voor de interactie tussen de producten en de eindgebruiker. Hoe kan een bepaalde ervaring gecreëerd worden? Casu Media heeft jaren lang ervaring met het creëren van binding, betrokkenheid en verleiding tussen de opdrachtgever en de beoogde doelgroep. Casu Media zorgt dat de gebruiker nieuwsgierig wordt, actief blijft, verleidt tot actie en een emotionele band opbouwt met de doelgroep. Met de services van Casu Media zijn we in staat om de doelgroep te volgen en te bereiken. Data te verzamelen en te analyseren. Wie is de doelgroep, waar reageren ze op, wat vinden ze interessant?

 

Casu Media helpt klanten de juiste kanalen te vinden, voorzien van effectieve interactieve content. Casu Media ontwikkelt de juiste multimedia-oplossingen voor communicatie-, marketing- en promotiedoeleinden.

 

Bijna alles gebeurt in eigen huis: design, ontwikkeling, animatie en project management. Dat levert bijzondere digitale media op. Door de vele jaren ervaring in het managen, designen en ontwikkelen van interactieve communicatie platformen bieden wij onze producten in een high-end oplossing aan. Casu Media biedt u deze oplossing van concept tot creatie.

 

INTERACTIEF

SERVICES

INTERACTIEF DIGITAAL MAGAZINE

Een interactief digitaal magazine van Casu Media vormt een full-screen, visueel aantrekkelijk, interactieve beleving waarin inspiratie voorop staat. Het inspiratieplatform zorgt dat de lezer nieuwsgierig wordt, actief blijft en een emotionele band opbouwt met de doelgroep. Kortom: de prikkelende en uitdagende inhoud verleidt de doelgroep tot het lezen van de boodschap. Daarmee versterkt u uw imago en kweekt u vertrouwen en loyaliteit.

INTERACTIEF CROSS-PLATFORM

Het communicatieplatform kan over alle platformen uitgerold worden. Desktop, tablet en smartphone. Naast de browser versie bieden wij het platform ook aan als App voor iOS en Android. De content is 24/7 aan te passen. Dit resulteert dat wij de doelgroep overal kunnen bereiken. Onderweg in de trein op de smartphone, thuis op de bank met de tablet en op kantoor achter de desktop computer.

INTERACTIEF RICH MEDIA BANNER

Rich Media zorgt voor interactieve complexe advertenties en lokt een reactie uit bij de doelgroep. De Rich Media advertenties kunnen een enorme impact realiseren. De Rich Media banner is effectief in het realiseren van naamsbekendheid en branding. Door de diverse online positie mogelijkheden ontstaat er grote attentiewaarde bij de doelgroep.

CASU ALL-IN-ONE PACKAGE

Zorg dat u naamsbekendheid krijgt met de Casu All-In-One Package. U krijgt een interactieve cross-platform website, interactieve digitale magazine (nieuwsbrief), interactieve rich media banner en een Facebook kanaal. Het pakket zorgt voor het grootste bereik, snelle herkenning, de doelgroep ervaart de sterkste binding en betrokkenheid. Daarmee wordt het imago versterkt en kweekt u vertrouwen en loyaliteit.

INSPIRATIE

WEB

ANIMATION

DESIGN

CLIENTS

CONTACT

Schipholweg 103

2316 XC, Leiden

Nederland

 +31 (0)71 542 14 14

 info@casumedia.com

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.